Windturbines

Steeds meer ondernemers overwegen de bouw van een windmolen op hun eigen terrein. Niet gek, want windenergie op land is op dit moment een van de goedkoopste en meest efficiënte bronnen van duurzame energie. U draagt bij aan de energietransitie én u profiteert financieel.

Onze mogelijkheden

  • U kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent vergunningen, subsidies, wet- en regelgeving. Wij staan als onafhankelijk adviseur naast u en adviseren u over de mogelijkheden in de markt.
  • Als u besloten heeft een turbine aan te schaffen, bemiddelen wij voor u de meest verstandige ‘Power Purchase Agreement’ en zorgen we dat uw levering en gebruik naadloos op elkaar is afgestemd – zonder hoge financiële risico’s.
  • Ook met het in kaart brengen en beheersen van risico’s, zoals bijvoorbeeld via een ‘financial hedging’ strategie, helpen wij u graag.

Repowering

Bent u al eigenaar van een (verouderde) turbine of turbinepark? Ook voor het vernieuwen van turbines (‘repowering’) bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op met onze adviseurs!

Productontwikkeling

  • Bent u een (beoogd) bezitter van een windturbine en zou u graag meer willen dan een standaard levering aan het net? Samen met onze partners in de energiemarkt, kunnen wij voor u een windproduct op maat ontwerpen. Een regionaal windproduct gekoppeld aan uw turbines komt zo moeiteloos binnen handbereik!