Ondernemerscollectief

Energie en duurzaamheid voor ondernemerscollectieven

O2 biedt advies en ondersteuning op het gebied van energie en duurzaamheid aan bedrijven, organisaties en collectieven in Europa. Onze kracht ligt in het toegang geven tot de gehele energiemarkt aan ieder bedrijf. Wij kopen energie direct in op de beurs, hierdoor betaalt u nooit te veel. Onze ervaren en gecertificeerde portfolio managers volgen nauwlettend alle ontwikkelingen op de energiebeurzen, zodat we op het juiste moment in kunnen kopen en onze klanten de beste prijzen en marktvoorwaarden krijgen. Zo komen de goedkoopste tarieven, die direct van de markt afkomstig zijn, voor alle MKB- bedrijven binnen handbereik.

Onze aanpak

We hebben een unieke samenwerking met ruim 20 leveranciers van zowel energie, gas als technische- en duurzame oplossingen. Door ons brede netwerk aan partners en onze jarenlange ervaring in de energiemarkt, kunnen we onze onafhankelijkheid blijven garanderen. Wij leveren een betrouwbare analyse en geven u laagdrempelig toegang tot alle opties in de markt, zodat u zich kunt blijven focussen op uw kernactiviteiten.

Duurzaamheidsadvies met ontzorging voor al uw energiezaken

Wij bieden dienstverlening over de gehele breedte van de energiemarkt, waarbij we u kunnen adviseren en ondersteunen bij de energietransitie van uw bedrijf.

Een greep uit onze dienstverlening:

  • inzicht in uw energiegebruik met rapportages
  • ondersteuning bij het nemen van energiebesparende maatregelen
  • advisering over subsidies, belastingvoordelen en financieringsmogelijkheden voor duurzame investeringen
  • als intermediair regelen wij de rapportage voor de informatieplicht Milieubeheer voor u 
  • het regelen van allerlei praktische energiezaken zoals voorschotbedrag, meterstanden, aanpassing van uw energiemeter(s)
  • ondersteuning zodat u voldoet aan de energiebesparingsplicht, wet- en regelgeving

Om volledig ontzorgd te kunnen worden kunt u gebruik maken van de onderstaande machtoiginggsformulliere, vul deze in ene stuurr het formulier naar info@o2powerandgas.nl

Hiermee machtigt u ons om de beste propositie voor u uit te zoeken. Uiteraard zullen wij nog conrtact met u opnemen voordat we iets vastleggen.

Dit is dus geen energieovereenkomst.