Energiemanagement

Sinds de invoering van de Wet Milieubeheer is het belangrijk voor ondernemers om inzicht te krijgen in hun verbruik. Een energiemanagement portaal helpt u daarbij. Voor energiemanagement portalen werkt COMCAM samen met onze partner EnergyCommunication.

EnergyCommunication biedt

Een portaal voor professionals die inzicht in hun verbruik willen. Een overzichtelijke presentatie van uw verbruikgegevens, per dag, uur of kwartier. Een samenwerking met netwerkbeheerders en meetbedrijven waardoor alles soepel geregeld wordt.

Nieuwe Wet Milieubeheer

Het energieportaal van EnergyCommunication kan u helpen om te voldoen aan de nieuwe Wet Milieubeheer. Bepaalde bedrijven en ondernemingen moeten volgens deze wet inzicht in hun verbruik geven en aantonen welke energiebesparingsmaatregelen zij hebben genomen. Met behulp van het energieportaal en de services van EnergyCommunication heeft u hier geen omkijken meer naar.

 

Waarom EnergyCommunication?

Het onderscheidend vermogen van EnergyCommunication ten opzichte van andere aanbieders van energieportalen is dat wij onze klanten op maat gemaakte rapportages en analyses bieden. Wij kunnen uw verbruik per tijdstip, per periode en/of per aansluiting vergelijken en overzichtelijk weergeven. Hierdoor hoeft u niet zelf in de weer met export- en dataverwerkingsprogramma’s. Samen met u kunnen we aan de hand van uw rapportages een energiebesparingsstrategie opzetten.

Door onze nauwe samenwerking tussen COMCAM en haar partners hebben we veel connecties met experts op het gebied van onder andere windenergie, zonne-energie, biomassa en groene stroom. Hierdoor hebben wij de ervaring, kennis en connecties om u verder op weg te helpen.